Basında Öğretim Üyelerimiz

Görsel ve Yazılı Basında Öğretim Üyelerimiz

> Hürriyet Gazetesi - "Eğitim Fakültesi Profesörünün13 Yıllık Deneyi: %90'ı Papatya Çiziyor" (Prof. Dr. Yavuz Erişen) habere ulaşmak için tıklayınız.

> CNNÜRK - "Okullar Yarın Açılıyor! İlk Gün için İlk On Adım" (Prof. Dr. Mehmet Engin Deniz) habere ulaşmak için tıklayınız.

> NTV - "Öğrencilerin Mutluluğu Pozitif Öğretmende" (Prof. Dr. Ali Eryılmaz) habere ulaşmak için tıklayınız.

> Hürriyet Gazetesi - "Eğitimde Lider Ülkelerin Başarı Sırları" (Doç. Dr. Sertel ALTUN) habere ulaşmak için tıklayınız.

> Hürriyet Gazetesi - "Üniversitelerde Not İsteme Sezonu. Hocam 10 Puan Lütfen" (Prof. Dr. Yavuz Erişen) habere ulaşmak için tıklayınız

> Hürriyet Gazetesi - "Çocuklarla Felsefe" (Prof. Dr. Vefa Taşdelen) habere ulaşmak için tıklayınız.

>Hürriyet Gazetesi - "Şimdi Tatil Zamanı. Bu Yaz  Ne Yapmalı?" (Prof. Dr. Mehmet Engin Deniz) habere ulaşmak için tıklayınız

> Hürriyet Gazetesi - "Çok Değil! Verimli Çalışmak Önemli" (Prof. Dr. Mehmet Gürol) habere ulaşmak için tıklayınız

> Hürriyet Gazetesi - "Öğrencilere ve Aileler Tatil Önerileri" (Prof. Dr. Yavuz Erişen) habere ulaşmak için tıklayınız.

> Anadolu Ajansı - "Evde Kalınan Zaman İçerisinde teknoloji Bağımlılığına Dikkat!" (Prof. Dr. Mehmet Engin Deniz) habere ulaşmak için tıklayınız.

> Hürriyet Gazetesi - "Eğitimin Asıl Amacı İnsan Karakterini Geliştirmek Olmalıdır" (Prof. Dr. Yavuz Erişen) habere ulaşmak için tıklayınız.

> Anadolu Ajansı - "İyi Meslek Yoktur! Meslekte İyi olmak Vardır" (Prof. Dr. Mehmet Engin Deniz) habere ulaşmak için tıklayınız.

> Hürriyet Gazetesi - "Alfa Kuşağı ve Eğitim" (Prof. Dr. Mehmet Engin Deniz) habere ulaşmak için tıklayınız.

> Hürriyet Gazetesi - "İyi Bir Çalışma Planı Yapın En Geç Eylülde Başlayın" (Prof. Dr. Mehmet Engin Deniz) habere ulaşmak için tıklayınız.