2022-2023 Bahar Yarıyılı Öğretim Süreci

Sevgili Öğrencilerimiz,

Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen ve birçok ilimizi etkileyen deprem nedeniyle YÖK ve üniversitemizde alınan kararlar çerçevesinde fakültemizde gerçekleştirilecek uygulamalar aşağıda verilmiştir.

1.Öğretmenlik Uygulaması 2 dersinin uygulama kısmı hariç tüm dersler çevrimiçi gerçekleştirilecektir.

2.Öğretmenlik uygulaması 2 dersinin uygulama kısmı bölümlerin sayfalarında ilan edilen okullarda yüz yüze gerçekleştirilecektir.

3.Yükseköğretim Kurulunun 17.02.2023 tarihli kararlarına göre depremden etkilenen öğrenciler farklı bir üniversitedeki eş değer diploma programında “özel öğrenci” statüsünden yararlanabilirler.

4.2022-2023 Bahar dönemi uzaktan eğitim süreci hakkında Üniversitemiz Senatosu tarafından alınan kararlar için linki tıklayınız.