EPÖ 2022-23 Bahar Doktora Yeterlik Hk.

Değerli Öğrencilerimiz,

Eğitim Programları ve Öğretim Doktora Yeterlik Sınavıyla ilgili detaylı bilgileri aşağıda açıklanmıştır.

Sınav yazılı ve sözlü olarak iki aşamada yüz yüze olarak gerçekleştirilecektir.

Aşağıdaki öğrencilerin 2 Mayıs 2024 Perşembe günü YTÜ-Eğitim Fakültesi C-105 nolu derslikte yazılı sınavı saat 10.00-12.00’de, sözlü sınavı 13.00-14.00 aralığında yapılacaktır.

ZEYNEP AKİN

SADIK SELMAN ÜNER

Aşağıdaki öğrencilerin 3 Mayıs 2024 Cuma günü YTÜ-Eğitim Fakültesi C-206 nolu derslikte yazılı sınavı saat 10.00-12.00’de, sözlü sınavı 13.30-15.30 aralığında yapılacaktır.

KÜBRA ÖZDEMİR

EMİNE KÜBRA KOÇ

SEVDA BAYDAR

SEDA ARIĞ

Sınavlarla ilgili Açıklamalar:

Yazılı Sınav: Sınav süresi 120 dakikadır. Öğrenciler sınavdan yarım saat önce sınav yerinde bulunmaları gerekmektedir. Yazılı sınavın olduğu gün içinde yazılı sınav notları sistem üzerinden açıklanacaktır. Yazılı sınavdan 70 ve üzeri not alan öğrenciler sözlü sınava girmeye hak kazanacaklardır.

Sözlü Sınav: Öğrenciler sırasıyla sözlü sınavına girecektir. Her bir öğrencinin sözlü sınavı 30 dakika olacaktır. Öğrenciler sözlü sınavdan başarılı olmaları için en az 100 üzerinden 50 puan almaları gerekmektedir. Sınav sonucu tüm öğrencilerin sınavı bittikten sonra sistem üzerinden açıklanacaktır.

Not: Öğrenciler kalem, silgi, su gibi sınav anında yanında olması gerekenleri kendileri getirmelidirler.