PDR 2023-2024 Güz Doktora Yeterlik Hk.

İlgili öğrencilerimiz,

Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Doktora Yeterlik Sınavıyla ilgili detaylı bilgiler aşağıda açıklanmıştır.

Sınav yazılı ve sözlü olarak iki aşamada yüz yüze olarak gerçekleştirilecektir.

Yazılı Sınav: 15 Aralık 2023 Cuma günü YTÜ-Eğitim Fakültesi C-105 no'lu derslikte saat 10.00-12.00’da yapılacaktır. Sınav süresi 120 dakikadır. Öğrenciler sınavdan yarım saat önce sınav yerinde bulunmaları gerekmektedir. Yazılı sınavdan 70 ve üzeri not alan öğrenciler 15 Aralık 2023 tarihinde sözlü sınava girmeye hak kazanacaklardır.

Sözlü Sınav:15 Aralık 2023 Cuma günü YTÜ-Eğitim FakültesiC-105 no'lu derslikte saat 14.00 ve 17.00 saat aralığında yapılacaktır. Öğrenciler sırasıyla sözlü sınavına girecek. Öğrenciler sözlü sınavdan başarılı olmaları için en az 100 üzerinden 50 puan almaları gerekmektedir. Sınav sonucu tüm öğrencilerin sınavı bittikten sonra sistem üzerinden açıklanacaktır.

Not: Öğrenciler kalem, silgi, su gibi sınav anında yanında olması gerekenleri kendileri getirmelidirler. Bir öğrencinin başarılı olabilmesi için her bir aşamadan gerekli en az puanı almak ve yeterlik yazılı ve sözlü sınav ortalaması en az 70/100 puan olmalıdır.

Öğrencilerimize başarılar dileriz...